Sziasztok! Hi!

Képszerkesztés és fan-videó készítés a hobbim.

Ha ide tévedtetek, az azt jelenti, hogy talán kiváncsiak vagytok az általam készített videókra - vagy voltam olyan pofátlan hogy belinkeltem valahova :D :P.
Ezen a blogon minden videómat fel fogom sorakoztatni egészen a kezdetektől, kivéve a filmes dolgokat.
Egy éve töltöttem fel az első videót amit csináltam a Smallville-ből. Egyik hobbimmá vált.
A főszereplőim leginkább Tom Welling alias Clark Kent és Erica Durance alias Lois Lane, és ebből láthatjátok is hogy ők alakítják a kedvenc karaktereimet és a kedvenc párosomat a Smallvilleben, de nagyon kedvelem Chloet és Olivert mind karaktert, mind párost. Velük is készült 2 videóm.

Több videómegosztón vannak videóim, mert a YouTube többet is letiltott közülük, némelyiket néhány országban, némelyeket a föld 90%-ában, volt amit teljes egészében nem engedett lejátszani, és volt olyan is, aminek feltöltéséért megkaptam az első figyelmeztetésem (3 után törlik az accountot is). Amit kedvesen csak nem enged beágyazni, na azt is feltöltöm máshova hogy mégiscsak mind meglegyen egy helyen :P
Hasonló gondjaim voltak egyébként a DailyMotion-nal is, aztán a Videa-'ra HD-t még nem lehet feltenni, a Megavideó meg elég megbízhatatlan, szóval ezért a sok különböző megosztó.

Mivel tavaly ilyenkor készítettem az első videót, mindegyikben szerepelnek már a 9. évados jelenetek.
A dalok egyébként nagyrészt a kedvenceimmé is váltak.
A Sony Vegas videószerkesztő használatának megtanulásában nagyon sokat segített Susie L.
A dalok fordításában pedig segítségemre volt Susie L., Jenny, Littlemissvixen, valamint Eddy a google mellett.
Mindannyiuknak köszönettel tartozom ezért!

Remélem tetszeni fog nektek néhány videóm, és egyben köszönöm hogy ellátogattatok ide.

Ne felejtsétek el, kezdő voltam, de még mindig az vagyok, mert egy év a videószerkesztésben nem tesz profivá, nem számít hosszú időnek. Emellett sok kiegészítő plug-in is hiányzik a progimból amikkel nagyon jó dolgokat lehetne készíteni arról nem is beszélve hogy egyre jobb videó-szerkesztő programok készülnek amikre én viszont hardver vonatkozásában nem vagyok felkészülve. Még ez is túlon-túl leterheli a kis P4-es gépem :)

Képszerkesztgetést most kezdtem csak el, de nem merülök mélyen a témába csak mint egy laikus.hobbizós.

NeVaR

Kiemelt videóm

Young Superman 1-9. évad



..